Brevkurs

Vi holder også brevkurs til de som er interesserte i vår lære som bor andre steder i landet. Det vil være oppgaver og tekster vi sender ut i brevform som du kan sende tilbake til oss. Dette er en kommunikasjon vi har hatt en stund, og den fungerer bra.
Vi er veldig interesserte i å hjelpe folk til å skape et godt forhold til Gud, eller forbedre et forhold som er der allerede. Hvis vi kan gjøre dette via brevkurs, så skulle det bare mangle at vi gjør dette for de som tror.

Opplæringskurs

Det vil være et opplæringskurs for de som har lyst til å studere bibelen alene i første omgang, og hele kurset vil bli utarbeidet av vår predikant. Det vil være en enkel måte for deg til å ha en kontakt med oss uten å være til stede på våre møter eller undervisning. Det vil også være flere forskjellige kurs du kan gjøre, og du vil kunne velge hva du starter med.

Det vil være en prøve på slutten for å fastsette hva du har lært deg, og det vil være muligheten til å ta kurs på nytt hvis det skulle være nødvendig. Eller om ønsket er der. Kursene vil være «det store bildet», «er tro irrasjonelt», «Jesus er veien» og «religiøs autoritet».
Disse kursene vil gi deg en god innføring i tolkningen av Guds lære og bibelen som er hans verk. Brevkurset er spesielt for de som føler at Gud er noe personlig, men som fortsatt har lyst til å lære mer om hvordan man kan komme nærmere han i hverdagen og i livet generelt.

Fa ett bedre forhold med Gud

Vi hjelper alle som vil ha et bedre forhold med Gud, og vi vil rettlede de som søker kunnskap om hans gjerning. Derfoer er brevkurs et godt alternativ for de som kanskje ikke har muligheten til å møte hver gang.