Kontakt

Det er ikke alltid vi møtes på de samme stedene, så det vil variere hvor vi har våre møter. Derfor må du melde deg på en liste for å finne ut hvor vi samles hver gang. Noen ganger har vi eget lokale, men andre ganger samles vi hjemme hos noen.
Hvis du er seriøs i ditt ønske om å lære mer om Gud og bibelen, så vil vi gjerne ha deg med i menigheten. Vi jobber sammen mot en bedre opplysning, og vi tror en genuin person vil være med å hjelpe oss med det. Vi stiller gjerne opp for å gi deg mer informasjon rundt dine spørsmål om Gud og kristendommen.

Bruk kontaktskjema eller send oss en email

Om det er noe du lurer på, så kan du bruke kontaktskjema her på siden. Eller så kan du sende oss en mail på post@kristimenighet.no
Denne mailadressen blir ikke lest hver eneste dag, så hvis det er noen henvendelser som haster litt mer, så kan du ringe oss på 98347618.
Det vil alltid være noen som vil hjelpe deg med å finne den rette sannhet i Guds øyne, og hos oss finner du mange i det samme fellesskapet. La høre fra deg i dag, og du vil være med på veien mot et bedre liv i Guds øyne. Vi håper å høre fra deg.