Om oss

Det finnes mange menigheter i Bergen og rundt omkring, og det finnes Guds folk overalt i verden. Vi her i Kristi menighet har alle blitt døpt og har lovet å leve etter Guds ord her i vår menighet. Vi står sammen, og selv om medlemstallene har gått opp og ned har vi stått fast med måten vi tilber Gud og lever på.

Det er mange menigheter som vaier i vinden når det kommer til sine meninger om kristendommen og Gud bare for å øke sine medlemstall. Vi står på vårt og er tro i vårt virke for Gud. Vi skal tjene Gud på den måten han har sagt det i det nye testamentet.
Selv om folk og verden forandrer seg, så vil vi aldri forandre hvordan vårt syn på Gud er. Vår tro er absolutt, og vi vil fortsette å drive på samme måte som vi alltid har gjort. Vi gjør en innsats for vårt samfunn på den måten Gud har forkynnet.

Vi sitter ikke rundt et bål og synger salmer, eller sitter i grupper og taler i tunger, men vi tar i mot nyere teknologi og alt den nye verden har å tilby oss. Vi er åpne for forandring i samfunnet, men det må være basert på Guds tro. Vi vil fortsette å leve som vi gjør uansett hva som skjer rundt oss. Dette er viktig for alle våre medlemmer, og vi adlyder alt som kommer fra Gud. Guds ord er sannhet.

Hjelpe mennesker rundt oss

Vi adlyder Guds ord,og vil hjelpe Gud med å hjelpe mennesker rundt oss til å bli opplyst om hva han står for. Det er den rettmessige veien å leve i tro med vår konge, og det er det vi legger vekt på i denne menigheten.

Hvis du vil være med i et felleskap med en sterk kjærlighet til Gud, men som vil elske deg som en bror eller søster i Jesu navn, så har du kommet til riktig sted. Vi opererer med stor kjærlighet til alle i vår menighet, og vi mener det er den rettmessige veien til Gud.
Du kan kontakte oss hvis du har noen spørsmål rundt Gud eller vår meninghets arbeid. Vi svarer mer enn villig på alle dine spørsmål, og vi vil gjerne at du blir en av oss i fellesskapet for Gud og trygghet. Ta kontakt med oss i dag.